Αποστολές & Πληρωμές

 

Τρόποι πληρωμής

1. Με αντικαταβολή
Για ποσά άνω των 50 ευρώ απαιτείται προκαταβολή 60% του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό που αναφέρεται παρακάτω και η εξόφληση του υπολοίπου κατά την παράδοση με αντικαταβολή. Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμή για παραγγελίες στην κατηγορία "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ".

2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο του winbank PayCenter, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο dcreativestudio.gr. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα Πειραιώς.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας με Όνομα:

Νταλάκος Αντώνιος

Πειραιώς 

IBAN: GR 68 0172 0470 0050 4709 0180 180

Εθνική

IBAN: GR 39 0110 1050 0000 1056 1260 653

Eurobank

IBAN: GR 46 0260 2940 0008 2020 0778 844 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το λογιστήριο μας στέλνοντας ένα email info@dcreativestudio.gr, ή αλλιώς επικοινωνήστε τηλεφωνικά στα: 210 5911794

Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Καταθέτης (Πελάτης) και όχι ο Δικαιούχος(Νταλάκος Αντώνιος)

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

1. Εντός λεκανοπεδίου: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 7-17 εργάσιμων ημερών.

2. Ν. Αττικής: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 7-17 εργάσιμων ημερών.

3. Χερσαίους προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 7-17 εργάσιμων ημερών.

4. Νησιωτικούς προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 8-18 εργάσιμων ημερών.

5. Απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη γίνεται σε 10-25 εργάσιμες ημέρες με συνεργαζόμενη εταιρία courier. Σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις η αποστολή μπορεί να γίνει με τα ACS ή με μεταφορική εταιρία. Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη περιοχή το κόστος διαφοροποιείται, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής, το βάρος ή τον όγκο του αντικειμένου, σε κάθε περίπτωση εάν υπάρξει διαφοροποίηση του κόστους είμαστε υποχρεωμένοι να σας ειδοποιήσουμε τηλεφωνικά.

Εάν για κάποιο λόγο , είτε λόγω μη διαθεσιμότητας είτε λόγω των διαστάσεων/του βάρους κάποιων προϊόντων, η παράδοση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο παραπάνω χρονικό διάστημα, διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω προθεσμιών ή του τρόπου αποστολής, πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη.

Ανωτέρα Βία
Η Εταιρεία  dcreativestudio (Νταλάκος Αντώνιος) δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση
(συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν
μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα
δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί
να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών
/ μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών,
κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Διεκπεραίωση της παραγγελίας
Αποδεκτές είναι οι παραγγελίες οι οποίες γίνονται από τον Ελλαδικό χώρο και
κατ’ επέκταση αποστολές εμπορευμάτων γίνονται μόνο στον Ελλαδικό χώρο. Οι
παραγγελίες εκτελούνται κατά την διάρκεια της ημέρας μεταξύ 09:00 έως 17:00
εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Η παραγγελία αποστέλλεται στην διεύθυνση που ο
πελάτης έχει υποδείξει με μέσα που το κατάστημα έχει επιλέξει. Η αποστολή της
παραγγελίας γίνεται μεταξύ 8-15 εργασίμων ημερών με κόστος το οποίο αναφέρεται
στον αντίστοιχο πίνακα ενημέρωσης πελατών.

TOP